Детска академия „Славия“ - Топка в сърцето

За децата, упражненията са основна нужда. Мотивацията и удоволствието от спорта и движението са приоритет. От ранна възраст, подрастващите се сблъскват с предизвикателството да се представят в училище. Спортът и упражненията създават баланс с ежедневните училищни дейности и помагат за изграждането на самочувствие.

Детска академия „Славия“ и Sport inside you създадоха проект – „Топка в сърцето“, насочен към популяризиране на футбола сред децата, чрез предоставяне на спортни облекла, топки и аксесоари от Acerbis – официален партньор на Sports inside you.

Нашата цел е да подпомогнем програми и инициативи, свързани със спорта

SPORT & ANIMALS

Sport&Animals e партньорска инициатива, съвместно със Sport inside you, за набиране на средства, в подкрепа на различни каузи, в защита на животните.

С всяка реализирана покупка на продукт на Acerbis, вие дарявате 20% от стойността на всеки артикул в подкрепа на кауза с животни, в която вярвате. При завършване на вашата поръчка, е необходимо да посочите кампанията, в която желаете да насочите вашето дарение!

Sport Inside You & Sofia Open

Sport inside you е горд партньор на Sofia Open!
Sport inside you подкрепя българския тенис!
Изживейте емоцията на Sofia Open!
Купете билет за Sofia Open и се регистрирайте за томболата Beyond Sport, която ви дава шанс да спечелите 10% отстъпка, за да пазарувате тук, на уебсайта на Sports Inside you.
20% от стойността на всяка ваша поръчка ще бъдат дарени за българския тенис /на тенис организация, клуб, асоциация/, посочена от вас.
Sport inside you – Отвъд спорта!

Нашите партньори

Beyond sport!

Контакти

office@sportinsideyou.com