Да бъдем партньори

Преди всичко, с надежден партньор, който познава психологията на спортната ангажираност при децата и има потенциал да Ви съдейства цялостно – с идеята, координацията и реализацията.
Някои от начините, чрез които Вашата организация може да стане част от философията Sports inside you:
Програмни дарения: Изберете детска или младежка организация, на която да дарите спортна екипировка, аксесоари и друг вид артикули, достъпни от онлайн магазина към Sport Inside you.
Equip-A-Kid/team: Използвайте единствената по рода си онлайн платформа, която позволява на хората да купуват най-висок клас спортни облекла, аксесоари и артикули. Приходите, реализирани онлайн, се даряват в подкрепа на проектите, достъпни на нашата страница или можете да посочите кауза или проект, насърчаващи детския спорт (по ваш избор), към които ние ще пренасочим акумулираните от Вашата поръчка средства.
Програма „Корпоративна социална отговорност“ – Дълбоко вярваме, че насърчаването на децата да спортуват е кауза, която си струва да бъде подкрепяна. Нашата програма означава възможност за компанията Ви да допринесе за физическото, психично и емоционално здраве на децата (по много начини), като асоциира своите политики с проектите на Sport inside you.
Ако Вашата организация има друга идея за подпомагане на детския спорт, с удоволствие ще Ви съдействаме да я сбъднете. Предлагаме нашата експертиза в областта, за да останете фокусирани върху основния предмет на Вашата дейност и едновременно да отбележите с удоволствие CSR-резултатите, които очаквате. За нас е привилегия да научим повече. Можем да се свържем на office@sportinsideyou.com

Свържете се с нас!

office@sportinsideyou.com

Нашите партньори

logo colore primato verticale
stolichnapng

Beyond sport!

Контакти

office@sportinsideyou.com