Уважаеми родители и приятели на спорта,


Има много начини, чрез които можем да подкрепяме нашите деца, докато участват в групови или индивидуални дейности, като насърчаваме стремежа им да бъдат активни в много и различни спортове. Нека заедно създадем тяхното място за забавления и почивка!
Вярваме, че физическата активност на децата е определяща, за да постигат резултати във всяка сфера от тяхното развитие. Заедно, с постиженията в науката и спорта, физическото и психическо здраве на децата ни, е наш основен приоритет.
„Учи и спортувай“, е инициатива, насочена към подобряване на условията за спорт на подрастващите на открито, в българските училища, чрез изграждане или модернизиране и дигитализиране на откритите спортни площадки, в двора на възможно най-голям брой училища.
Правим го чрез мрежа от местни и международни партньори, както и чрез продажба на висок клас спортни стоки и артикули, достъпни единствено в нашия онлайн магазин, който ще бъде активен от 1 Ноември 2023г!
Приходите от продажби, които реализираме чрез магазина на Sport Inside you, се даряват в подкрепа на каузата: „Учи и спортувай“.
При събиране на целия планиран бюджет, за всяко училище – от онлайн продажби и дарителско участие, ние се ангажираме и изпълняваме проекта до последния щрих – обновена спортна, училищна площадка.
За нашата работа и активни проекти, ще публикуваме редовно информация на страницата ни и във фейсбук профила на Sport Inside you.
При интерес да научите повече за инициативата „Учи и спортувай“, не се колебайте да се свържете с нас: office@sportinsideyou.com

Екипът на Sport Inside you

1 октомври, Южен парк

 
„Учи и спортувай“ е първата инициатива на Sport inside you, в национален мащаб, насочена към изграждане или модернизиране на открити площадки за спорт в училищата. Началото на кампанията ще бъде обявено на 1 Октомври (неделя), със спортен празник в „Южен парк“, Английска поляна.
Събитието ще отбележи началото на новата учебна година, ден преди празника на гр. София, с образователни игри, състезания, демонстрации.
Ще събудим и активираме спортния дух и емоциите в децата, заявили участие, както и тези, които ще направят своя избор да спортуват и да се забавляват с нас на този ден.
 „Учи и спортувай!“ цели да популяризира ролята и силата на спорта и образованието, в живота на подрастващите, чрез мини демонстрации на популярни спортове, по време на които децата ще имат възможност не просто да „усетят“ допира до този изключителен феномен, но и да научат повече за правилата в него, за успешните спортисти и постижения.
Малките състезатели ще участват в различни игри, възпроизвеждащи познатото на всички „пораснали деца“, от далечното минало, състезание „Бързи, смели, сръчни“. Ще получат награди, осигурени от Sport inside you и партньорите на проекта.
За по-голямo улеснение, ще Ви помлим да регистрирате предварително Вашите деца за спортните дейности:
 
 
Sport inside you, в продължение на повече от една година влагаме усилия, опит и любов, за да провокираме интереса и стремежа на децата да учат и спортуват; да стимулираме техния растеж, дисциплина и умения за работа в екип.
 
 
Ще Ви очакваме с нетърпение!
 
 
 
 

Beyond sport!

Контакти

office@sportinsideyou.com