Детска академия „Славия“ - Топка в сърцето

Движението е естествена потребност за децата. То е рефлекс във всекидневието им. От динамиката на игрите, децата плавно преминават към образователната училищна програма. Да им помогнем да балансират между движението и ученето!

Организирано, според възрастта и интересите, чрез спорта се надграждат умения, полезни и в живота. Да овладеят потенциала на собственото тяло, носи на децата и увереност, и самочувствие.

Детска академия „Славия“ и Sport inside you създадоха съвместен проект – „Топка в сърцето“, насочен към популяризиране на футбола сред децата. Предоставяме спортни облекла, топки и аксесоари от Acerbis – официален партньор на Sports inside you. По този начин създаваме дух на екипност, естетика и мотивация за още по-добри резултати.

Нашата цел е да подпомогнем програми и инициативи, свързани със спорта

SPORT & ANIMALS

Sport&Animals e партньорска за Sport inside you кауза. Нейната цел е набиране на средства в подкрепа на различни инициативи в защита на животните.

С всяка покупка от онлайн магазина на Acerbis  дарявате 20% от стойността на поръчката за конкретна кауза, посветена на животните, в която вярвате. При завършване на Вашата поръчка, посочете кампанията, към която желаете да насочите Вашето дарение.

Sport Inside You & Sofia Open

Sport inside you е горд партньор на Sofia Open!
Sport inside you подкрепя българския тенис!
Изживейте емоцията на Sofia Open!
Купете билет за Sofia Open и се регистрирайте за томболата Beyond Sport, която Ви дава шанс да спечелите 10% отстъпка, за да пазарувате на уебсайта на Sports Inside you.
20% от стойността на всяка Ваша поръчка ще бъдат дарени за българския тенис – на тенис организация, клуб, асоциация, посочена от Вас.
Спортът е много повече от спорт!

Нашите партньори

Beyond sport!

Контакти

office@sportinsideyou.com