Детска академия „Славия“ - Топка в сърцето

Движението е естествена потребност за децата. То е рефлекс във всекидневието им. От динамиката на игрите, децата плавно преминават към образователната училищна програма. Да им помогнем да балансират между движението и ученето!

Организирано, според възрастта и интересите, чрез спорта се надграждат умения, полезни и в живота. Да овладеят потенциала на собственото тяло, носи на децата и увереност, и самочувствие.

Детска академия „Славия“ и Sport inside you създадоха съвместен проект – „Топка в сърцето“, насочен към популяризиране на футбола сред децата. Предоставяме спортни облекла, топки и аксесоари от Acerbis – официален партньор на Sports inside you. По този начин създаваме дух на екипност, естетика и мотивация за още по-добри резултати.

Нашата цел е да подпомогнем програми и инициативи, свързани със спорта

Sport Inside You & Sofia Open

Sport inside you е горд партньор на Sofia Open!
Sport inside you подкрепя българския тенис!
Изживейте емоцията на Sofia Open!

Sport Inside You & Частно основно училище „Питагор“

„УЧИ И СПОРТУВАЙ“

ПРОЕКТ ЗА МОДЕРНИЗИРАНЕ И/ ИЛИ
ИЗГРАЖДАНЕ НА ОТКРИТИ ПЛОЩАДКИ ЗА
СПОРТ В УЧИЛИЩЕ

Нашата първа инициатива в национален мащаб – „Учи и спортувай“, е насочена към изграждане на открити площадки за спорт в училищата.
Създадохме уникален механизъм за участие, който има видими измерители и осигурява високо ниво на удовлетвореност.
Правим го чрез мрежа от местни и международни партньори, както и чрез продажбата на спортни стоки и артикули в нашия онлайн магазин.
Приходите от продажбите там се даряват в подкрепа на активните проекти (можете да ги намерите на сайта на Sport inside you).
Самите бенефициенти, освен подкрепящите ги дарителски организации, могат да се включат активно. Например, при закупуването на екипи и оборудване за училищния спортен отбор, където предстои изграждането на съоръжение, стойността на покупката, направена от родителите, се добавя като финансов принос към проекта. При събиране на целия планиран бюджет – от онлайн продажби и дарителско участие, ние се ангажираме и изпълняваме проекта до последния щрих – обновена спортна училищна площадка. Да превърнем заедно старата училищна площадка в нова и предпочитана точка за взаимодействия добавя ценност към крайния резултат.

Нашите партньори

logo colore primato verticale
stolichnapng

Beyond sport!

Контакти

office@sportinsideyou.com